Veel gestelde vragen

Hoe speel ik de Bubble spelletjes?

Heel simpel, je ziet bovenaan een aantal rijen gekleurde bubbles en onder een soort kanon. Het is de bedoeling dat je met dit kanon bubbles van dezelfde kleur tegen elkaar aanschiet om ze weg te spelen. Meestal is een combinatie van 3 voldoende. In de meeste games speel je met de muis maar het kan ook zijn dat je het toetsenbord nodig hebt. Als je te vaak mis schiet komen er nieuwe rijen met bubbles bij en als ze de bodem hebben geraakt dan is het bubbles Shooter spel over en moet je opnieuw beginnen.

Het spel start niet;(

Onze spellen kun je op alle apparaten spelen omdat ze gemaakt zijn in HTML5 software. Kom je er 1 tegen die niet werkt? Dan kan het zijn dat je de browser moet updaten. Werkt het spel hierna nog niet, stuur ons dan even een e-mail, dan lossen wij het probleem voor je op.

Zijn de spellen gratis of moet ik stiekem toch betalen?

Nee, de meeste Bubble Shooter spelletjes op onze site zijn door mensen thuis gemaakt en zijn daarom helemaal gratis. Wel krijg je soms een reclame te zien voordat het spel start. Als deze is afgelopen start het spel automatisch.

Ik heb nieuwe spellen gevonden, mogen deze op Bubbleshooters.nl?

Ja dit is mogelijk! Als je een leuke bubbleshooter hebt gevonden kun je deze naar ons mailen via de contact pagina. Kopieer de link en stuur deze op, we testen het spel even en als we hem leuk genoeg vinden, dan plaatsen we hem!

Ik kom niet verder met een spel.

Als je vast zit met een spel of je weet niet hoe een bepaalde Bubble Shooter werkt kun je ons altijd mailen. Wij hebben zelf de meeste spelletjes al uitgespeeld dus we weten er alles van! Mailen mag altijd!